Contact

Wil je meer weten over mogelijke behandelingen of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek bij “van der Star – PMT” , gevestigd in Enschede?

Voor psychomotorische therapie is geen verwijzing nodig door de huisarts. Via onderstaand formulier kun je contact opnemen, dan mail of bel ik je zo spoedig mogelijk. Je mag ook bellen op onderstaand nummer. Doordat ik zelfstandige ben, ben ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Wanneer je de voicemail inspreekt, bel ik je zo snel mogelijk terug. Tot slot mag je ook een mail sturen naar onderstaand mailadres.

van der Star PMT in Enschede

Van der Star, praktijk voor psychomotorische therapie is lid van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB), de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hiermee voldoe ik aan de kwaliteitseisen die zowel de NFG als de FVB stelt en ben ik verplicht tot bij- en nascholing. Ook voldoe ik aan de Wet kwaltiteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en beschikt de praktijk over een KVK nummer, een AGB code voor zowel de praktijk als mijzelf als zorgverlener. Ook hanteer ik de AVG en de meldcode Huiselijk Geweld.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in voor de aanvraag van een afspraak bij van der Star – PMT.

Mail: marjan@vanderstar-pmt.nl
Telefoon: 085-0470221
Praktijkadres: De Drukkerij
Voortsweg 204F
7523 CK Enschede

 

    Voorkeur voor contact via