Marjan van der Star

Marjan van der Star - van der Star PMT in Enschede

Ik ben Marjan van der Star, geboren in 1984 en opgegroeid in Twente. Na het behalen van mijn diploma bewegingsagogie en psychomotorische therapie aan de Calo te Zwolle in 2006, ben ik het land in getrokken om als PMT-er aan het werk te gaan. In 2011 heb ik de Master PMT afgerond.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben in de forensische psychiatrie kwam de mogelijkheid om terug te gaan naar Twente en als PMT-er binnen een GGZ instelling  te werken. Ik heb zowel in de klinische, deeltijd en poliklinische afdelingen gewerkt. De hulpvragen voor de PMT waren daarbij gerelateerd aan persoonlijkheidsproblematiek, stemming- en angststoornissen en de laatste jaren voornamelijk eetstoornissen. Cliënten kwamen voor groeps- of individuele PMT.

Op dit moment ben ik werkzaam als PMT-er binnen een GGZ instelling in Enschede. Hier wordt behandeling geboden aan volwassen cliënten met uiteenlopende problematiek, zoals stemming- en angststoornissen, eetstoornissen, agressieregulatieproblematiek en ADHD. Daarnaast ben ik werkzaam als zelfstandige in mijn eigen praktijk, van der Star PMT in Enschede.