Tarieven

Per 1-3-2020 gelden onderstaande prijzen. Deze zijn inclusief zaalhuur, rapportages en korte (telefonische) overlegmomenten.

Omschrijving Tijdsduur Bedrag
Oriënterend gesprek Max. 30 min gratis
Intakegesprek Max. 60 min € 80,-
Individuele therapie 45 min € 80,-

Let op: per 1-9-2022 gelden onderstaande prijzen. Ook deze prijzen zijn inclusief zaalhuur, rapportages en korte (telefonische) overlegmomenten.

OmschrijvingTijdsduurBedrag
Kennismakingsgesprekmax. 30 minGratis
Intakegesprek45-60 min€ 85,-
Individuele therapie45 min€ 85,-

Als je de afspraak niet na kunt komen, kun je deze afzeggen of wijzigen tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden voor 50% in rekening gebracht. Wanneer je zonder afmelding niet verschijnt op een afspraak wordt het volle tarief in rekening gebracht. Hou er in dat geval ook rekening mee dat de zorgverzekeraar deze kosten mogelijk niet vergoedt.

De kosten van een psychomotorische behandeling worden door verschillende zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Dit hangt af van jouw zorgverzekeraar en het aanvullende pakket. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Praktijk van der Star PMT is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG).

Kijk voor een overzicht of je zorgverzekeraar vergoedt op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie#vergoedingen

Je kunt er ook voor kiezen de kosten zelf te betalen en/of in overleg met je werkgever hier een regeling in te treffen.

Bekijk ook de “Algemene voorwaarden van der Star PMT